Turnaj 16. 3. 2012 - Bőhlen (Lipsko) + foto

26.06.2012 17:13

V sobotu dne 16. 3. 2012 se konal turnaj v řeckořímském zápase v německém městě Bőhlen u města Leipzig (Lipsko). Turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů z Německa a České republiky. Náš tým reprezentovalo na této akci celkem šest zápasníků, kteří rozhodně neudělali svými výkony našemu týmu žádnou ostudu.

 

Umístění našich borců

 

Přípravka, volný styl:

 

váhová kategorie do 21. kg - 1. místo Filip Bouzek, 2. místo Matěj Hubáček

váhová kategorie do 24 kg. - 2. místo Tadeáš Mišech

 

Filipa a Matěje musíme pochválit za jejich obětavý přístup k zápasení. Oba dva se prodrali přes dva zápasníky až do finále, kde se spolu nakonec utkali. Vítězem se stal Filip, který měl protentokrát více štěstí. Pochvala pro oba dva chlapce. Tadeáš ve své kategorii měl jen jednoho soupeře a bohužel mu zápas nevyšel. Měl alespoň možnost si v přátelských kláních zazápasit s chlapci z vyšší váhové kategorie.

 

Mladší žáci, volný styl:

 

váhová kategorie do 25 kg - 1. místo Ladislav Hučko

váhová kategorie do 37 kg - 2. místo Marek Virgler

váhová kategorie do 25 kg - 1. místo Simona Bartoňová

 

Láďa nezklamal, do všech klání vstoupil svým typickým dravým stylem, kdy soupeřům nedal nic zadarmo. Veliká pochvala a uznání za jeho výkon. Marek se vrátil zpět k zápasení po delší pauze a bylo znát, že musí na sobě zapracovat. Sice za svými soupeři nijak nezaostával, co se týká techniky, ale musí zapracovat na své fyzičce. 2. místo je i přesto pěkný úspěch. Jen tak dál. Simča sice vyhrála 1. místo bez boje, protože neměla soupeřku ve své váhové kategorii. Měla, ale šanci zazápasit si v přátelských duelech se zápasnicemi z výší váhové kategorie, což je pro Simču taktéž přínosem pro její další sportovní růst.

 

Hodnocení družstev:

V hodnocení družstev jsme získali 5. místo, ale to jen díky malému počtu zápasníků z naší strany. Věříme, že kdyby nás bylo více a vyplnili bychom všechny váhové kategorie, dosáhli bychom na daleko lepší umístění.

 

Fotky z turnaje ve fotogalerii nebo klikni sem:

https://zapastjkrasnalipa.rajce.idnes.cz/Mezinarodni_turnaj_v_meste_B_hlen_-_16._3._2012_-_Nemecko