Hradec Králové 24. 11. 2012 - MS ČR ve volném stylu + pár fotek z turnaje

26.11.2012 20:17

V sobotu dne 24. 11. 2012 v Hradci Králové se uskutečnilo mistrovství české republiky ve volném stylu v kategoriích žáci a junioři. Turnaje se zúčastnilo celkem 147 zápasníku z celé české republiky. Náš tým reprezentovali dva zápasníci. Bohužel pro širší zastoupení našeho týmu na turnaji, jsme neměli v týmu zápasníky, kteří by se vešli do kategorie žák, žákyně. Prozatím si nové žáky a žákyně vychováváme. Pevně věříme, že jednou si titulů odvezeme více.

 

Kategorie žák (1997,98,99), volný styl

 

váhová kategorie do 53 kg.8. místo – Čapek František

 

Franta si svým výkonem vybojoval pěkné 8. místo, které je vcelku uspokojivé, když vezmeme v potaz, že Franta je spíše zaměřen na řeckořímský styl boje. Dokázal své soupeře pozlobit a to jich bylo ve skupině celkem 15 borců. Snad si Franta odnesl nové poznatky, které jednou využije ve svůj prospěch, a titul získá.

 

Kategorie žákyně (1997,98,99), volný styl

 

váhová kategorie do 70 kg.1. místo – Horáková Denisa

 

Denisa nezůstala nic dlužná svému jménu a zaslouženě již počtvrté v řadě, se stala mistryní české republiky. Pro rok 2012 získala titul mistryně české republiky ve volném stylu ve věkové kategorii žák. Za toto vše jí patří veliký obdiv a respekt.

 

Chceme touto cestou našim reprezentantům poděkovat za jejich výkon. Dle slov trenérky Lucie Bali Šoltésové byl turnaj velice vydařený, bez žádných problémů. Dále touto cestou oznamujeme spolupráci se Schrődingerovým institutem. Organizací, která vytváří nové a podporuje stávající volnočasové aktivity ve Šluknovském výběžku. Poděkování patří i sponzorovi, firmě Morafis.

 

Fota z turnaje ve fotogalerii nebo zde:

https://zapastjkrasnalipa.rajce.idnes.cz/Hradec_Kralove_-_24._11._2012_mistrovstvi_ceske_republiky_ve_volnem_stylu