Turnaj 23. 6. 2012 - "Velká cena Meziboří" + foto

26.06.2012 17:15

V sobotu dne 23. 6. 2012 se konal v Meziboří u Litvínova turnaj v řeckořímském zápase tzv. „Velká cena Meziboří“. Turnaj byl specifický tím, že se konal pod širým nebem, což byl pro každého z nás pěkný a zajímavý zážitek. Naštěstí počasí pořadatelům vyšlo, takže vše proběhlo v tomto směru naprosto v pořádku. Turnaje se účastnilo celkem 63 borců a borkyň z 12 týmů z celé české republiky. Náš tým reprezentovalo celkem šest zápasníků, kteří se opravdu činili, a každý si odvezl medaili.

 

Umístění našich borců

 

přípravka C, řeckořímský zápas

 

váhová kategorie do 20 kg. – 1. místo Bouzek Filip, 3. místo Hubáček Matěj

váhová kategorie do 24 kg. – 2. místo Mišech Tadeáš

 

V této kategorii jsme měli hned tři borce, kteří předvedli velmi dobrý výkon. Především za zmínku stojí výkon Tadeáše, který poprvé zvítězil, a bylo vidět, jak mu jeho sebevědomí narostlo. Měl ze svého vítězství upřímnou radost. Filip si odvezl své třetí letošní zlato, čímž přesvědčil o svých kvalitách, jen tak dál. Matějovi bohužel tento turnaj nevyšel, tak jak by si přál, ale třetí místo je také veliký úspěch. Pochvala za odvedené výkony patří všem třem chlapcům.

 

přípravka B, řeckořímský zápas, volný styl (Simona)

 

váhová kategorie do 25 kg. 1. místo Hučko Ladislav, 2. místo Bartoňová Simona

 

Zde musíme pochválit oba dva naše zástupce, kteří se činili a předvedli opravdu srdnaté výkony. Láďa opět přesvědčil o svých kvalitách, kdy nekompromisně svým nebojácným stylem si se svými soupeři vcelku lehce poradil. Simča měla svým způsobem smůlu, protože její soupeři byly jen chlapci. I přesto, ale dokázala vybojovat krásné druhé místo.

 

přípravka A, řeckořímský zápas

 

váhová kategorie do 37 kg. – 1. místo Virgler Marek

 

Velká pochvala pro Marka, který slaví velmi zdárný comeback. Jeho výkony byly jak po technické, tak i silové stránce výborné. Pevně věříme, že o Markovi v budoucnu ještě uslyšíme.

 

Hodnocení družstev:

 

1. místo TJ Sokol Hnidousy, 2. místo TJ Baník Meziboří, 3. místo Glaverbel Teplice, 4. místo Krásná Lípa

 

Vzhledem k nízkému počtu zápasníků z našeho týmu je 4. místo velmi dobrým výsledkem. Myslíme si, že se nemáme zač stydět. Chceme poděkovat všem našim borcům za předvedené výkony.

 

Fotky z turnaje ve fotogalerii nebo klikni sem:

https://zapastjkrasnalipa.rajce.idnes.cz/Turnaj_Velka_cena_Mezibori_23._6._2012 - rajče